CURSURI ACTORIE Dans contemporan
Home   Despre curs   Tarife   Rezultate   Galerie foto   Contact  

2011    2012

Trupa Fara Nume

La festivalul Jean Monet-Premiul al doilea, premiul pentru costume, premiul pentru coloana Sonora si premiul pentru cel mai bun rol secundar-Valentina Burcea cu spectacolul Nunta lui Figaro de P.Beaumarchais.
La festivalul Mark Twain-Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar-Valentina Burcea pentru rolul Suzanne din Nunta lui Figaro de Beaumarchais.
La festivalul Maiart Premiul pentru cel mai bun spectacol cu Povesti de adormit copiii spuse corect politic de James Finn Garner.

La Festivalul Orfeu-Marele Premiu pentru spectacolul Povesti de adormit copiii spuse corect politic de James Finn Garner, regia Dorin Eugen Ionescu.

 

Trupa Shakespeare

Premiul special-Adolescentii, la Festivalul Jos Palaria cu spectacolul Indragostitii dupa Visul unei nopti de vara de William Shakespeare, regia Dorin Eugen Ionescu

 

 

 

 

Trupa Playground

La Festivalul Serile Teatrului Studentes- Premiul pentru cea mai buna regie-Dorin Eugen Ionescu, Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal-Valentin Nelepcu, Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal-Raluca Ristea, Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar-Antonia Teisanu pentru spectacolul Cantareata cheala de Eugen Ionescu.

 

La Festivalul Orfeu-Premiul pentru interpretare masculina-Valentin Nelepcu-pentru rolul Dl.Martin din Cantareata cheala de Eugen Ionescu.

 

 

 

 

Trupa Nr.9

La Festivalul Serile Teatrului Studentesc-Premiul pentru cel mai bun spectacol-Caragiale nr.9,  dupa texte de I.L.Caragiale.

Copyright © 2010, Cursuri actorie, Toate drepturile rezervate.